Esbjerg IK trækker sit hold fra landets næstbedste række, men har fundet en løsning for de unge reserver - og håber snarest muligt at vende tilbage til 1. division

Esbjerg IK, som er moderklub og fødekæde til Esbjerg Energy, har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor klubben fortæller, at den har været nødsaget til at trække sit hold i 1. division. I stedet har klubben dog ved hjælp af DIU og de øvrige U20-klubber i vest i stedet fået lov at spille med i U20-rækken.

Derfor retter EIK en stor tak til de øvrige klubber i U20-rækken og skriver følgende i pressemeddelelsen.

- Vi har gjort alt, hvad vi kunne for at bevare holdet, men vi må desværre erkende at spillertruppen ikke tæller i nærheden af spillere nok til at kunne fortsætte med holdet. Vi har naturligvis gjort alt, hvad vi kunne for at få flere spillere tilført for at ”hjælpe” med bl.a. afvikling af kampene, da vi udmærket er klar over, at vores exit af turneringen medfører ekstra arbejde for Danmarks Ishockey Union (DIU) og omprogrammering af turneringens kampe, da Esbjerg IK udgår af turneringen.

- Vi ønsker til gengæld samtidig at oplyse, at vi på heldigste vis er lykkedes med en eftertilmelding af et U20 hold i U20 turneringen, hvilket giver os energi og et drive til at fortsætte denne vej i samarbejde med Esbjerg Energy, som vi har et godt samarbejde med omkring talentarbejdet med klubbens unge talenter, som vi ønsker at give de bedste konditioner under klubbens nuværende og fremtidig situation.

- Esbjerg Ishockey klub er i en flot udvikling på specielt vores ungdomshold, hvor trupperne tæller mange spillere med fin bredde og højt niveau. Vi ønsker at passe og pleje disse spillere på bedste vis og bygge op den vej, således vi hurtigst muligt kan melde klubbens tilbagekomst til 1. division.


Matt Pistilli klar til Herning: Forvent ikke mirakler af mig Korsgaard og Pedersen stadig ude for Aalborg, Jakobsen klar