Odense-kaptajnen var vældig tilfreds efter premieren i Rødovre

Odense Bulldogs fik en enkelt pind med hjem fra premieren i Rødovre, og det efterlod en ganske tilfreds kaptajn, Michael Eskesen, der roste sine holdkammerater for at have vist flot moral.

Fynboerne var nede 0-2 i Rødovre Centrum Arena, men fik altså vendt bøtten og udlignet på to mål i powerplay. Det var Sebastian Ehlers og Riley Bourbonnais, der sørgede for at Bulldogs havde en pind med hjem i bussen. 

- Det var en premierekamp i Rødovre som ventet. Masser af fart og masser af godt skøjteløb. Rødovre kom godt ud til kampen, og vi var lidt på hælene, men som kampen skred frem, matchede vi dem på fart og fysik - og i min optik var det en helt lige kamp efter 60 minutter. Resultatet passede fint, siger Michael Eskesen. 

- I overtiden synes jeg faktisk, at vi var mest angrebslystne, men de skulle kun bruge en enkelt chance efter tre-fire minutter, og så vandt de en kamp, som kunne tippe til begge sider. 

- Det var en fin premierekamp og også en god præstation af dommerne, for der var flere svære situationer og kendelser på grund af det høje tempo og to ret duellystne mandskaber. Jeg tænker alle parter kan bygge videre på den her kamp. For vores vedkommende er jeg glad for, at vi gik reelt ind i samtlige dueller - ingen trak sig. Og så er det stærkt at komme tilbage fra 0-2 og tage point, lyder det fra Eskesen. 


OPTAKT: Frhavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls CHL: Rungsted sagde definitivt farvel til knockout-fasen