Hæderligt nederlag på 2-4 mod HC Plzen tog den sidste teoretiske chance væk fra de danske mestre

Rungsted var ellers foran hjemme i Bitcoin Arena, hvor Rasmus Andersson satte den første scoring for de danske mestre. Han fik assist fra Gustav Green og leverede et rigtig skønt svirp, som blev revet op i det tjekkiske nettag.

Tjekkerne var dog ganske overlegne i spil og skud, og pressede på for at få udlignet.

Det lykkedes i slutfasen af første periode, hvor Jon Lee-Olsen, der havde fået chancen i aftes, måtte se sig passeret af Michal Moravcik og Milan Gulas indenfor to minutter.

Dermed gik Plzen til pause med en 2-1-føring og Rungsted fik lige nøjagtig ikke det momentum med ud til anden periode som var nødvendigt, hvis holdet skulle skabe en overraskelse.

Ved 1-1 blev Nikolaj Rosenthal hægtet i en friløber, men brændte det efterfølgende straffeslag.

Plzen dominerede hårdt i kampen og Jon Lee-Olsen kom på arbejde. Han tog imod 53 skud i løbet af de 60 minutter, og var fuldstændig chanceløs, da Vojtech Nemec satte 3-1 til Plzen kort inde i anden periode.

Heller ikke Miroslav Indraks mål til 4-1 kunne han gøre meget ved.

Rungsteds "consolation goal" kom i det 47. minut, hvor Shane Hanna stødte med frem og stødte skiven i mål. Mere var der ikke i den fest for de danske mestre, der fik opbakning af 1011 tilskuere.

Fire kampe, fire nederlag er status for Rungsted, der nu kan koncentrere sig om Metal Liga-premieren tirsdag aften hos Herning.

Eskesen om premieren: Vi viste flot moral CHL: Kan Rungsted overraske i aften?