Nederlaget mod Rouen kostede den sidste chance for avancement

Drømmen brast for Rungsted på en tirsdag aften i oktober.

De danske mestre havde store chancer for at gå videre i Champions Hockey League og skulle "kun" besejre det stærke franske mandskab fra Rouen på hjemmebane i ordinær for at gå videre til ottendedelsfinalen.

Og langt hen i kampen havde Rungsted gode muligheder for at fuldbyrde det comeback, som blev sat i stand i en anden periode, hvor Erik Hjalmarssons mandskab indhentede den 2-0-føring, som gæsterne havde skabt efter 25 minutter.

Anden periode var Rungsteds, og det var fortjent, da Morten Jensen baldrede den ind til 1-2 i powerplay efter 28 minutter. Blot to minutter senere var den sjældne målscorer Joachim Holten Møller såmænd i teten, da han lagde pucken på mål til 2-2 efter en halv time.

Rungsted var med og havde chancer til mere i en livlig anden halvdel af anden periode, hvor spillet bølgede frem og tilbage, da uret klokkede frem mod tredje periode.

Man lugtede virkelig en plads i Champions Hockey Leagues ottendedelsfinaler og en kamp mod en af de store adresser for Rungsted i næste runde, men i tredje periode fik Rouen scoret det vigtige tredje mål og dermed kunne forsvare sejren hjem.

Der var ikke rigtig mere benzin i Rungsted-holdet i slutfasen, og nu kommer Hjalmarssons mandskab til i første omgang at slide for en spinkel Metal Final4-chance, inden kampen om grundspillets topplaceringer.

Dermed sætter Rungsted punktum for en ganske ærefuld CHL-kampagne, hvor de danske mestre var med helt til sidste periode i den sidste kamp.

Hjernerystelse koster Jake Coughler Odense-opholdet Tæt fight i Vendsyssel endte med høge-sejr efter comeback