Stærk opstilling bag Herlevs talenter i den kommende sæson

Filip Faurholm træder af i Metal Liga-regi, men et af de store bankende hjerter i Herlev-ishockey fortsætter sit virke i forstadsklubben. Faurholm bliver nemlig træner for Herlev IK's hold i Talentligaen sammen med en anden stor Herlev-personlighed, svenske Johan Marklund.

Det skriver Herlev IK i en pressemeddelelse, hvor Faurholm præsenteres således: 

- Cheftræner Filip Faurholm, som har været assistent for Herlev Eagles de sidste 5 år, har valgt at skifte til Klubbens talenthold. Her vil Filip kunne tilføre aktuel erfaring med, hvad der skal til for at komme på et elitehold i Danmark. 

- Vi tilfører en træner, der selv har spillet ishockey på de danske U-landshold, og ligeledes har haft en karriere i den danske Metal liga. Vi får dermed en træner - af komplet støbning - der selv ved, hvad der skal til for at spille ishockey på topniveau, lyder det. 

Marklund præsenteres således og Herlev understreger, at målet er at spille med om DM i hver eneste sæson og samtidig aflevere en færdig spiller til Metal Liga-holdet i hver eneste sæson. 

- Johan Marklund med 296 kampe for Herlev, er den der har spillet flest kampe, og med 185 mål til følge den mest scorende, i alt 332 point. Herudover har han et DM på Cv'et. Johan har været i klubben over mange år, og har selv været med til at tage de første skridt til, at Herlevs talenthold vil være rugekasse til Herlev Eagles. Johan har ligeledes stor erfaring som både ishockeyspiller, sportschef, elitetræner og klubtræner, skriver Herlev IK. 


Rødovre-evaluering: Utilfredsstillende i grundspillet, god indstilling i slutspillet Herlev Eagles får amerikansk assistenttræner i den kommende sæson