Tre i træk kan sagtens lade sig gøre, mener Steffen Frank

SønderjyskE har nu tabt tre kampe på stribe mod Rungsted, så hvorfor ikke vinde de næste tre af slagsen?

Modstanderen har jo vist, at det kan lade sig gøre. 

Det er Steffen Franks devise før kampen fredag i Bitcoin Arena, hvor SønderjyskE i den grad har kniven på struben i det, der kan være sæsonens sidste kamp. 

Rungsted fører serien 3-1 efter fire kampe, der alle har været afgjort med en enkelt pind.

- Vi tror stadig på tingene. Hvis Rungsted kan vinde tre kampe på stribe, kan vi også gøre det samme. I kvartfinalen mod Herning vandt vi fire kampe på stribe. Vi må ikke tænke på, hvad der står i serien og skal optræde med den samme attitude i Rungsted. Vinder vi der, har vi igen en kamp seks på hjemmebane, siger Steffen Frank til Der Nordschleswiger. 

SønderjyskE gik fra 0-2 til 2-2, men tabte altså det store comeback på gulvet til sidst. 

- Selvfølgelig gør det ondt at tabe på den måde. Vi viste dog stor karakter ved at komme fra 0-2 til 2-2 og kæmpe os tilbage. Jeg så ikke præcist, hvad der skete ved 2-3-scoringen, men på det tidspunkt af kampen må vi ikke tillade en to mod en-situation. Vi leverede en god indsats og spillede godt, men nogle gange mangler man lige det sidste held. Rungsteds målmand snuppede nogle af vores store chancer, men hvis vi alle giver fem procent mere, kan vi også knække ham, lød det fra Steffen Frank til Der Nordschleswiger. 


PEKKA TIRKKONEN VENDER TILBAGE TIL HERNING som cheftræner SKARPE SKUD: Billeder fra kampen mellem Esbjerg og Aalborg