Jimi Jalonen har skrevet under for resten af sæsonen - han præsenteres i dag af Pirates i en pressemeddelelse

- Jimi og jeg har været i kontakt siden sidste år, og nu faldt brikkerne endelig på plads, udtaler sportchef Ronny Larsen.
 
Jimi Jalonen har spillet i den bedste finske liga over seks sæsoner. Han har de sidste to sæsoner spillet i rumænske Gyergyói HK, hvor han på to sæsoner har lavet 85 point på i alt 98 kampe tilsammen i den rumænske liga og Erste Liga.
 
- Jimi Jalonen er en meget spillende back, der er rigtig god med pucken og har mange af de kvaliteter, der passer rigtig godt ind i vores spillestil, slutter sportchef Ronny Larsen, og når alligevel at tilføje, at Jimi jo også er højrefattet, hvilket giver mange muligheder i spillet.
 
- Der er ydermere kommet flere anbefalinger med på Jimi blandt andre fra hans egen far, som er landstræner for det finske landshold, der i 2022 vandt både OL og VM. Vores finske assistenttræner Santeri Heiskanen ringede ret hurtigt til sin landsmand for at forhøre sig om Jimis kvaliteter fra en landstræners synspunkt, forklarer Ronny Larsen.

Efter Brayden Sherbinin bliver Jalonen altså den anden nye back, som Aalborg-fansene skal vænne sig til, når turneringen går i gang efter landsholdspausen.


Landsholdet slog Norge: Finale mod Frankrig i aften SE SENIORLANDSHOLDET PÅ METALLIGAEN.TV