Topholt, Mieritz og Rasmus Søndergaard tager endnu en tørn

Frederikshavn White Hawks var det eneste hold, der vandt en titel på nationalt niveau i den forgangne sæson, og det giver altså vendelboerne adgang til at spille internationalt i den kommende sæson, hvor det gælder Continental Cup-turneringen.

Nordjyderne har allerede været i gang med forskellige forlængelser og her til morgen er det blevet offentligt, at yderligere tre spillere er klar til at tørne ud for White Hawks efter sommerferien. Alle tre har skrevet under på en etårig kontrakt. 

Det skriver Frederikshavn i en pressemeddelelse:

Det er altid dejligt at beholde spillere gennem længere tid, og både Rasmus Søndergaard og Gorm Topholt er samtidig spillere af egen avl. Derudover skal Christian Mieritz i gang med sin fjerde sæson i klubben, og er ved siden af ishockeyen ved at uddanne sig til tømrer i det nordjyske.

De tre spillere er alle nogen der går forrest. De trækker måske ikke de store overskrifter i medierne, men fælles for dem er, at man kan forvente en 100% arbejdsindsats hver eneste gang. Derfor er de også vigtige for et hold som vores, hvor vi med mange unge spillere ikke kan undgå der kommer udsving, lyder det fra nordjyderne. 

Selv siger de om forlængelsen af deres kontrakt.

Rasmus Søndergaard

-Jeg er glad for at fortsætte min karriere i Frederikshavn. Det er altid spændende med en ny sæson, og jeg glæder mig nok endnu mere i år, fordi det sluttede på den måde som det gjorde med nedlukning af ligaen grundet Corona. Samtidig var det dobbelt øv for mig at det stoppede på den måde, da jeg var ved at være klar igen efter min skade. Derfor håber jeg også vi kommer i gang med at spille fra starten af, men nu må vi se hvad der sker.

Christian Mieritz

-White Hawks er en klub med traditioner, og nogle rigtig gode fans. Det er jeg glad for at være en del af, og derfor er jeg også rigtig glad for at forlænge kontrakten. Vi har en god træner i Jari Pasanen, som kan lære mig meget. Han er ambitiøs som jeg selv er, og han vil gerne at vi unge skal udvikle os. Derfor presser han os til at yde det maximale, og det kan jeg godt lide. Derudover er det en dejlig klub, og nogle skønne mennesker der er i og omkring, og jeg føler jeg er faldet rigtig godt til.

Gorm Topholt

-Jeg ser frem til at fortsætte i klubben, og føler jeg tog et step op i sidste sæson både på isen og i omklædningsrummet. Jeg håber jeg kan tage endnu et skridt i næste sæson, og bidrage med den erfaring jeg efterhånden har fået. Det tiltaler mig helt vildt at vi samtidig skal ud og spille i Europa, og det kan forhåbentlig også være med til at give os det sidste skub i retning mod at vinde et dansk mesterskab.


Jessen fortsætter, Uldall gør comeback i Herning RETRO: Så blev det endelig hockey-jul