Kampstart 18:00 i Sparekassen Danmark Isarena

Aalborg Pirates startede sensationelt i Champions Hockey League med en sejr over Sparta Prag i "den gyldne stad". 

Men siden er det blevet til tre nederlag: Et mod tjekkerne og to mod finske Jukurit. Luleå er suverænt i spidsen for puljen, hvor Aalborg er sidst med tre point.

Teoretisk kan det godt lade sig gøre for Aalborg at gå videre som et af de to bedste mandskaber, men det kræver i første omgang to rene sejre mod Luleå.

Dertil skal kampene mellem Sparta Prag og Jukurit flaske sig således, at det ene af de to hold står med otte point og det andet med syv point. 

Så det bliver vanskeligt for Julian Jakobsen og co. at gå videre i det europæiske selskab som det første danske hold nogensinde. Også set i det perspektiv, at der kan være tre-fire spillere ude hos Pirates.

Gæsterne fra Luleå møder op med en lidt dårlig sæsonstart i SHL i taskerne. Pt. er Luleå nummer 11 med fem point i seks kampe, men når det er sagt, så er CHL-puljen hidtil leveret fuldstændig pletfrit. 

12 point i fire kampe er nok til, at de svenske vicemestre allerede er videre i puljen.

Der er mange meget flotte navne på holdet i Luleå. Eksempelvis de to finner Juhani Tyrväinen og Leo Komarov og den nuværende topscorer Jack Conolly, amerikaneren der har spillet et hav af sæsoner i Luleå. Også den svenske angriber Isac Brännström er en mangeårig profil hos den nordsvenske klub, der kommer med stor, stor kvalitet og i øvrigt tager fra Aalborg videre til Malmö og Göteborg for at spille udekampe i SHL inden returopgøret mod Aalborg om en uge. 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rungsted-Odense Rungsted fik revanche i intens kamp mod Odense