Det danske målmandstalent får ny destination i karrieren

Frederik Dichow stod i denne sæson både for Rungsted og Odense - mest for sidstnævnte klub - i Metal Ligaen. Han afsluttede sæsonen på ganske glimrende manér og står netop nu med en skøjte i den endelige danske VM-trup.

Oven i købet blev det i går offentliggjort, at klubkarrieren for den Montreal-draftede dansker byder på endnu et fornuftigt skridt. Dichow skal nemlig i den kommende sæson stå for Kristianstads IK i Allsvenskan, Sveriges næstbedste række. 

Klubben skriver følgende: 

Frederik har repræsenteret Danmark i både U18- og U20-VM. Efter spil i Malmö Redhawks i fjor var det tanken, at han skulle spille i OHL, men da den liga blev aflyst, blev det i stedet den danske liga. Med hans fremgang der, er han lige nu udtaget til den danske trup frem mod VM. Frederik er en seriøs og målrettet spiller, og vi er glade for, at både han og Montreal ser Kristianstads IK som en god mulighed for at tage næste skridt i karrieren, lyder det. 

Frederik Dichow er oprindelig fra Vojens og skulle altså i denne sæson have vogtet buret for Sudbury Wolves i OHL, hvor der var ganske store forventninger til hans kunnen. Nu tager han i stedet en lille, men interessant omvej til det forjættede nordamerikanske land. 

Kristianstads IK holdt sig lige nøjagtig i Allsvenskan i denne sæson ved at vinde 3-2 i kampe over Väsby i serien om at undgå nedrykning. Det afgørende mål blev scoret i overtid. 

 


Odense Bulldogs henter Anton Schou, Thunbo forlænger HER KAN DU SE LANDSKAMPEN mellem Danmark og Norge torsdag