24-årige Anton Schou kommer fra Aalborg og forstærker den fynske defensiv, mens kontrakten med Christian Thunbo forlænges

Odense Bulldogs har skrevet en etårig kontrakt med den dansk/svenske back, Anton Schou, som i den seneste sæson spillede for Aalborg Pirates. 

- Anton Schou er en fysisk spillende back med store kvaliteter i sit defensive spil, hvor både hans spilforståelse og stabile præstationer kendetegner ham. Hans største styrker ligger i defensiven, hvor han rydder op i egen zone og tackler godt, mens han også er stærk på den første pasning frem i banen, siger Ole Nielsen, Odenses administrerende direktør. 

Den 24-årige back har sin stærke hockeyopdragelse fra Sverige, hvor han fra 2013-2017 var en del af ungdomsprogrammet i AIK Stockholm.

- Han er solidt skolet i svensk ishockey og taktisk godt velfunderet samtidig med, at han fortsat rummer et stort udviklingspotentiale. Derudover har Anton Schou både dansk og svensk pas, hvilket betyder, at han ikke tager en plads for en udenlandsk spiller, men bliver en del af danskerstammen i truppen, lyder det fra Odense-direktøren. 

Efter tiden i AIK Stockholm spillede Anton Schou tre sæsoner i HockeyEttan for henholdsvis Vimmerby HC, Kalix HC og senest Östersunds IK, inden han i sidste sæson gjorde entré for Aalborg Pirates i Metal Ligaen.

Anton Schou ser selv frem at blive en del af en ambitiøs klub i rivende udvikling:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Odense Bulldogs og bidrage med mit spil, så vi sammen kan løfte resultaterne i den kommende sæson. Klubben har givet mig et godt indtryk med deres ambitiøse målsætning og positive udvikling, som de i øjeblikket gennemgår og jeg føler, at det er det helt rette sted for mig at fortsætte min udvikling, siger han. 

Odense Bulldogs forlænger samtidig aftalen med Christian Thunbo, hvis kontrakt nu løber frem til sommeren 2022. Den unge forward kan derfor tage hul på sin anden sæson i Odense Bulldogs, hvor han foreløbigt har 46 optrædener på CV'et.

 


Illemann og Carlsen fortsætter i Rødovre Mighty Bulls FREDERIK DICHOW skifter til Kristianstads IK og Allsvenskan