Christian Mieritz skal i gang med sin femte sæson i Frederikshavn White Hawks, og er efterhånden blevet ægte vendelbo. Han er godt i gang med uddannelsen som tømrer, og ham og hans kæreste er sammen faldet rigtig godt til i byen.

Derfor er det ganske naturligt, at Mieritz nu skriver under på en forlængelse i den nordjyske klub. Den er etårig, og Mieritz præsenteres således af Frederikshavn:

- Vi har i Christian Mieritz en stærk back, der måske ikke lige er ham der stjæler overskrifterne i medierne. Men han er en spiller der altid giver sig fuldt ud, og hans store force er det defensive arbejde. I den netop overståede sæson præsterede Mieritz også 13 point, inden han desværre blev skadet i kvartfinaleserien mod Esbjerg Energy. En skade, der heldigvis ikke kommer til at gå ud over sæsonforberedelserne til den nye sæson, hvor han er klar til at tage fat på sommertræningen inden længe.

Selv siger Christian Mieritz om forlængelsen.

- Vi har det virkelig godt heroppe i Frederikshavn, så det var nemt for mig at sige ja til at blive i klubben. Forudsætningerne er gode for holdet, og jeg ser frem til den nye sæson. Jeg føler, jeg har taget et step op for hvert år her i Frederikshavn, og jeg føler en positiv udvikling for både mig selv og holdet.

- Jeg glæder mig helt vildt til at se fansene igen. Det har virkelig været tamt at spille i tomme arenaer det meste af sæsonen, så det bliver fedt at løbe ind til en Nordjyske Bank Arena med masser af fans. Vi har savnet dem, siger Christian Mieritz. 


SKARPE SKUD: Se de flotte billeder fra Rungsted-SønderjyskE AALBORGS VILDE 20 SEKUNDER - de tre hurtigste mål nogensinde?