Pasanen og Frederikshavns sportslige ledelse overvejer, om Jukuri skal forlænges

Frederikshavns finske målmand Samuel Jukuri fortsatte sit stærke spil i White Hawks-buret i aftes med 21 af 23 mulige redninger i kampen i går mod SønderjyskE. Nok blev kampen tabt 1-2, men træner Pasanen tøvede ikke med at kåre finnen som den bedste mand på hjemmeholdet. 

Det interessante var, at Tadeas Galansky også var tilbage, men altså måtte nøjes med en plads på bænken hos White Hawks. 

Bliver det et dobbelt udenlandsk målmandspar hos Frederikshavn?

- Vi skal overveje grundigt, hvad vi gør. Samuel har stået fantastisk for os, men Tadeas er ved at være klar. Det vigtigste er selvfølgelig, at vi er helt sikre på, at han er frisk, inden vi sender ham på isen igen. Og vi skal overveje om, vi vil bruge to af vores otte pladser til udlændinge på målmænd, siger træner Jari Pasanen til Nordjyske.dk. 

Der er en uges tid tilbage af Samuel Jukuris kontrakt, Frederikshavn har en option på forlængelse, spændende hvad der sker i Nordjylland i de kommende dage. 


UHYGGELIGE I 3. PERIODE: Aalborg Pirates kværner modstanderen til sidst VIDEO: Sune Hjulmand efter 6-0-sejren i Rungsted