Liam Folkes lander i Nordjylland snarest muligt

Frederikshavn White Hawks får endnu en aftale med en lejesvend, der dog endnu ikke har været i nærheden af NHL. Til gengæld har 24-årige Liam Folkes været en dominerende spiller på Penn State University, hvilket har sikret ham en toårig kontrakt med Bakersfield Condors i AHL.

White Hawks skriver følgende i en pressemeddelelse.

Det er tale om en låneaftale, som er gældende til at NHL Camp starter op og kun tiden kan vise hvornår det sker. Vi får en spiller tilknyttet, der er meget meget sulten efter at spille og komme i topform til en eventuel NHL-camp.

Liam er kun 172 cm høj, men meget kropsstærk og en ”gritty” spiller. Han er meget ”skilled” med et godt skøjteløb og høj spilintelligens. Han vil uden tvivl forstærke White Hawks holdet i låneperioden.

White Hawks har modtaget denne udtalelse fra Keith Gretzky, Assistant GM of the Edmonton Oilers and General Manager hos Bakersfield Condors, som i øvrigt er bror til den legendariske Wayne Gretzky.

- Condors glæder sig over at præsentere aftalen med Liam Folkes. Det er et godt match for både spilleren og holdet og vi glæder os til at se hans fremskridt i kampene for White Hawks.

Liam Folkes selv:

- Jeg er rigtig glad for at komme til Frederikshavn White Hawks, og jeg kan ikke vente med at møde alle mine nye holdkammerater, staben og klubbens fans. Det bliver godt at komme til at spille noget hockey.

Liam Folkes ankommer til Frederikshavn i denne uge og så venter vi kun på at spilletilladelsen falder på plads


OPTAKT: Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks Ishockeyens Metal Liga går til stålet og er med til at knække cancer