Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Herlev Eagles får hurtig chance for revanche efter 1-6-nederlaget mod Frederikshavn søndag eftermiddag, og heldigvis for Herlev er det denne gang på hjemmebane, for her er statistikken og historikken noget mere nådig for Eagles end i Frederikshavn, hvor Herlev har meget store problemer med at få point med hjem.

Til gengæld har Herlev i de seneste sæsoner matchet Frederikshavn glimrende i "Ørneborgen", og i aften skal Herlev efter et par skuffende kampe også sende et positivt signal og matche Frederikshavn langt bedre end i søndags.

Spændende om det bliver med et nyt miks i formationerne, hvor Wener stædig har holdt fast i både tredje- og fjerdekæden og kun mikset lidt op i de to øverste kæder.

Frederikshavn kommer til kampen med fin form efter tre sejre på stribe. Træner Pasanen lever godt med fire hele kæder og en Jesper Jensen som en stærk katalysator i førstekæden. God rytme hos White Hawks pt.

Historikken: Herlev vandt det seneste indbyrdes opgør på i Spar Nord Arena med 3-2, men gennemgående har Frederikshavn altså godt fat i ørnene. 

Statistikken: White Hawks er med 27 scoringer det mest scorende hold hidtil i sæsonen, mens Herlev med 24 mål imod står med den ringeste defensiv i Metal Ligaen. 

Hold øje med: Mathias Seldrup stod forrygende i løbet af sidste uge og ikke mindst i Esbjerg var han fremragende. Hos Herlev skal tredje- og fjerdekæden matche et godt kørende White Hawks-hold, der bare ruller på.

Det forventer vi: Frederikshavn er favorit, Herlev skal godt ud af de første 20 minutter for at holde en chance for point i aften.

Skader/karantæner: Frederikshavn er uden skader, mens Herlev stadig mangler Tobias Ruelykke og Max Vilstrup Olesen. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Esbjerg Energy Frederikshavn låner canadisk AHL-center