Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre er på den øjeblikkelige sidsteplads i turneringen, men har - som klubbens hjemmeside bemærker - et par kampe i hånden i forhold til de øvrige mandskaber.

Mighty Bulls har dog - bortset fra den flotte hjemmekamp mod Frederikshavn - ikke fået spillet til at rulle hundrede procent, og det var reelt kun Janis Voris' storslåede spil, der gav Rødovre mulighed for point i Herning senest.

I dag møder Rødovre Esbjerg for første gang i sæsonen, de to hold mødtes i en hidsig og tempofyldt testkamp, som Rødovre vandt 4-3.

Esbjerg Energy kommer ind med optimisme efter sejren i Odense, hvor spillet ikke var frygtelig overbevisende. Til gengæld spillede Esbjerg taktisk overbevisende i den sidste halve time af kampen og især de danske spillere gjorde sig positivt bemærket. Søren Nielsen brugte sin flagrende stil til at skabe ravage, Christian Wejse sin fysik og Rasmus Bjerrum viste, at han fortsat holder som en angriber et godt stykke over gennemsnittet.

Til gengæld var der ikke så meget power i importspillerne, som Jason Jaspers nok ønsker. Davis Vandane og Brady Shaw var de mest iøjnefaldende.

Historikken: Rødovre har revanche til gode i forhold til sidste sæson, hvor Esbjerg snuppede 14 af 18 mulige point mod Mighty Bulls.

Statistikken: Esbjerg har Shaw, Bjerrum og Nielsen med syv point hver som topscorere, mens Rødovre har backen Benjamin Mauritzen som bedste mand - også med syv point.

Det forventer vi: Rødovre skal udnytte sin hurtighed mod et Esbjerg-hold, hvor backerne mere spiller med kløgt end fart. Kan Rødovre komme forbi den hurdle, er der er mulighed for hjemmesejr i aften.

Skader/karantæner: Rødovre var senest uden Zorko og Welychka, mens Esbjerg synes at være mere eller mindre skadesfri pt.

Hold øje med: Kunne en Matthias Asperup shine i aften for Rødovre? Charles Corcoran havde et par gode chancer i Odense fredag aften - i aften scorer han måske?


OPTAKT: Odense Bulldogs-Rungsted Seier Capital OPTAKT: Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks