Der er gang i selvransagelsen hos White Hawks

Fredagen bød på et lavpunkt i en foreløbig elendig sæson for Frederikshavn White Hawks.

Nederlaget på 1-8 i Rungsted var en regulær ydmygelse - specielt i første periode - hvor hjemmeholdet scorede hele fem gange. 

I 12 kampe har White Hawks blot fået tre point, og har altså endnu ikke smagt sejrens sødme. 

I sådan en situation er det næsten naturlov, at der bliver stillet spørgsmålstegn ved træneren, således også ved Patric Wener, svenskeren, der har stået i spidsen for Frederikshavn. 

Der var krisemøde lørdag formiddag, hvor trænerduoen og sportschefen talte om situationen, fortæller Kanal Frederikshavn.

 Vi snakkede selvfølgelig om, hvad der skal ske, og der er ingen tvivl om, at vi har brug for radikale ændringer. Vi drøftede  udfordringer og løsninger. Først og fremmest handler det om, at vores spillere skal ville det mere end modstanderne. Det var ikke tilfældet i aftes. Vi har ikke det dyreste hold, så vi er tvunget til at tage arbejdshandskerne på, siger Kasper Kristensen til det lokale medie. 

Der kan komme udskiftninger i spillertruppen på tale.

- Det er ikke nødvendigvis den trup, vi har nu, som skal spille den resterende del af sæsonen. Igen. Vi vil have spillere, som viser på isen, at de vil være i Frederikshavn. Det fik de besked på inden sæsonen, og det bliver de orienteret om igen søndag morgen, når de møder til træning, tilføjer Kasper Kristensen.

Frederikshavn har to kampe på programmet i den kommende uge. Esbjerg tager imod tirsdag aften, mens det gælder skæbnekamp fredag aften i Rødovre, der formentlig er den klub, White Hawks har sigte på i kampen om ottendepladsen. 


Continental Cup: Hernings sidste modstander er fundet 8-1: Frederikshavn fik en lussing i Concordium Arena