Aflyst turnering i Norge har kastet en ny kamp af sig

Både Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks har fået smadret en del af deres optakt til Metal Liga-sæsonen, da den kommende weekends træningsturnering KIK Trophy i Kristiansand, er aflyst, grundet den stigende Coronasmitte i Norge.

Stavanger og Lillehammer, fra den bedste norske række, var modstanderne i den stærkt besatte turnering, som desværre ikke bliver til noget i denne omgang.

Heldigvis har de to danske klubber fundet hinanden, så det ikke bliver en hel hockey-løs weekend.

- Vi er selvfølgelig ærgerlige over at turneringen i Norge er aflyst, men heldigvis kommer Herning en tur til Frederikshavn på fredag, så begge hold kan få endnu en kamp i benene, lyder det fra Frederikshavner-lejrens presseansvarlige Michael Kristensen.

White Hawks har åbnet træningskampene med to derbysejre over Aalborg Pirates, hvor især keeper Mathias Seldrup har vist klassen. Herning viste klassen i Odense tidligere på ugen, da de vendte 0-2 til 3-2 sejr over de fynske hunde.

Herning-træner Pekka Tirkkonen siger følgende til Sportherning.dk om aflysningen af træningskampen:

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke bliver til noget. Det havde været en god udfordring for holdet at møde Stavanger, og samtidig ville turen jo også have været en mulighed for, at vi som hold kunne lære hinanden endnu bedre at kende af at være tæt sammen i flere dage. Nu spiller vi så fredag aften mod Frederikshavn, som også skulle have været med på turen, og laver vores egen aktivitet med holdet om lørdagen, siger Pekka Tirkkonen.


VIDEO: Højdepunkter fra kampen mellem Rungsted og Rødovre Rungsted vandt en tæt åbningsmatch mod Rødovre