Hjemmeholdet vandt 3-2 i Bitcoin Arena

Det blev ganske tæt og jævnbyrdigt lørdag eftermiddag, da Rungsted og Rødovre tørnede sammen i sæsonens første træningskamp. Rungsted var uden Hardt, Daly og Mathias Hansen, mens Rødovre næsten havde fuld plads på importsiden med syv mand klar.

To af de nye folk gjorde sig tidligt bemærket. Henrik Hetta skød på mål, da Gustav Green satte 1-0-målet, mens Ryan Lowney udlignede før første periode var slut. Tempoet var ganske højt, tiden på sæsonen taget i betragtning, og det fortsatte i anden periode, hvor Frederik Bjerrum og Joshua Heerwagen begge blev sendt i bad efter et slagsmål.

Kort før anden pause fandt Magnus Carlsen en løs puck og gæsterne bragte sig foran 2-1.

Rungsted vendte bøtten i tredje periode.

Først var det Mattias Persson, der snød William Rørth og Henrik Hetta endte som matchvinder, da han konverterede Rasmus Anderssons pasning til 3-2-sejren til Rungsted.

Ikke nogen dårlig start for hverken Rungsted eller Rødovre denne eftermiddag, hvor kampen - i hvert fald i forløbet og udfaldet- lignede et par af kvartfinalerne mellem de samme to hold i sidste sæson.

Frederikshavn og Herning har fundet sammen om træningskamp fredag aften LIVESTREAM: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls