Der er noget stort under opsejling i Frederikshavn, hvor White Hawks har indkaldt til pressemøde i slutningen af næste uge.

Er der noget spændende i gære i Frederikshavn i slutningen af denne uge?

I hvert byder White Hawks ifølge et nyligt lanceret nyhedsbrev fra direktør Henrik Andersen ind til pressemøde senere i ugen for at præsentere spændende nyheder.

– Jeg kan godt afsløre, at vi formentlig i slutningen af næste uge vil afholde et pressemøde, hvor alle interesserede er velkommen. Indholdet af pressemødet kan ikke afsløres endnu, men White Hawks fans kan godt glæde sig, lyder det fra frederikshavner-chefen, der i nyhedsbrevet også glæder sig over den netop overståede sæson.

– White Hawks fik igennem hele sæsonen vist noget godt angrebsivrigt og underholdende ishockey. Jari Pasanen fik om nogen sat sit aftryk på White Hawks allerede i hans første sæson, og vi er ikke i tvivl om at han er den rette mand til at give klubben og holdet et yderlige løft fremover. Vi tror på det nye ”projekt” under kyndig ledelse af Jari Pasanen, og vi håber at alle sponsorer, erhvervsklub og fans vil fortsætte med deres gode støtte i den kommende sæson. Grundlaget for succes er naturligvis økonomi, og selvom vi ikke er blandt de hold med den stærkeste økonomi, har den forgangne sæson vist at vi trods alt godt kan være med alligevel.

– Vi har været i fuld gang med spillersamtaler de sidste par uger – både danske og udenlandske – og kontraktforhandlinger er i gang, og fortsætter de næste par uger med spillere fra den forgangne sæson og nye spillere. Der vil løbende ”dryppe” nyheder ud omkring kontraktindgåelser, og andre nyheder de næste par måneder.

– Efter velfortjent pause starter sommertræningen under Jari Pasanen i løbet af næste uge, og det betyder naturligvis hårdt arbejde de næste par måneder for White Hawks spillerne, skriver Henrik Andersen og White Hawks.


Kyle Wharton forlader SønderjyskE White Hawks: R. Søndergaard håber at blive, men har endnu ikke fået tilbud