Den stærke svenske back har sagt ja til at fortsætte i White Hawks

Niklas Pavel kom til Frederikshavn i løbet af sidste sæson, og spillede 17 kampe for holdet. Frederikshavn så en brølstærk back, der forstærkede defensiven markant, skriver klubben i en pressemeddelelse. 

Her præsenteres han ligeledes sådan: 

Svenskeren har endnu ikke mødt vores gode fans, men når det sker, er vi ikke i tvivl om, at hans indsats falder i god smag. I hans tjekkiske klub, som han forlod tidligere i år, Motor Ceske Budejovice, var han en publikumsyndling, og det samme kan han sagtens gå hen og blive i Frederikshavn.

Niklas Pavel er yderst professionel, og tager gerne en ekstra tur i styrkerummet. Han har den erfaring der skal til, på et ungt mandskab som vores. De unge kan læne sig op af Niklas, og hans professionelle tilgang til spillet, er noget der bliver set op til i truppen.

Selv siger Niklas Pavel om den to-årige forlængelse.

”Jeg er glad, og ser rigtig meget frem til at fortsætte med at spille for White Hawks. Det er en dejlig klub at være i, og alle, i og omkring klubben, er fantastiske. Jeg vil arbejde stenhårdt for holdet i alle kampene. Min familie og jeg trives rigtigt godt i Frederikshavn, og vi er vilde med byen. Det er en smuk by, og tæt på havet, hvilket vi sætter stor pris på, lyder det. 

 


DRIVE-IN IGEN: Pirates holder fest på parkeringspladsen FINALE 5-STATS: Rungsted havde ET sekund mere i offensiv zone end Aalborg