Underholdende fight i Rødovre endte med 10 mål, hvoraf seks blev signeret en spiller fra Frederikshavn

Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks 4-6 (2-1, 2-2, 0-3): Fredagsbrag i Rødovre Centrum Arena mellem Rødovre og Frederikshavn, hvor hjemmeholdet skulle forsøge at sikre pladsen i det kommende slutspil i Metal Ligaen.

Selv om hjemmeholdet scorede fire mål, var det ikke nok mod et Frederikshavn-hold, der var bedst set hen over de sidste to perioder. Rødovre havde bestemt deres momenter med gode chancer, men igen var skarpheden størst hos det gæstende hold. Og den kampafgørende scoring faldt fra Radim Piroutek i overtal med kun 37 sekunder igen.

Begge hold med frisk start på matchen, hvor der blev leveret et stærkt skift af hjemmeholdets fjerdekæde. Kort efter var der et godt forsøg til Jonas Sass, men Filip Larsson i Frederikshavn-målet lukkede af på langskuddet.

Seks minutter inde i perioden fik gæsterne powerplay, og det udmøntede sig i første scoring. Rødovre-forsvaret var på hælene, og Lucas Andersen kunne styre pucken ind bag John Muse i målet.

Rødovre havde ganske fine momenter, men kvaliteten i afslutningerne manglede ved flere lejligheder. Der var imidlertid anderledes skarphed, da Oliver Kjær sendte pucken af sted med seks minutter til pause. Pucken ind ved nærmeste stolpe, og der var udlignet.

Der var kun spillet yderligere 41 sekunder, da Steffen Klarskov slap alene igennem efter pasning fra Trevor Cheek. Klarskov svigtede ikke, og Filip Larsson var atter passeret. Kampen vendt på hovedet, og pludselig var hjemmeholdet i front.

Hjemmeholdet sad på spil og chancer indtil pausen, hvor de rødblusede nærmest stod i kø ved flere lejligheder for at afslutte. Fine offensive takter fra Thor Dreslers mandskab i de første 20 minutter. Frederikshavns største chance tilfaldt Nikolaj Krag Christensen, da han kom helt alene med John Muse.

Fra begyndelsen af anden periode kom Frederikshavn i den dominerende rolle uden for alvor at blive farlige. Gæsterne fik dog lagt pres på Rødovre i forbindelse med et overtal, og kort efter udvisningens udløb udlignede Frederikshavn til 2-2. Lucas Andersen sendte pucken over stregen tæt under mål efter seks minutter, mens syren sad i benene på de rødblusede. Anden scoring til Andersen.

Der var dog kun spillet to minutter, da kaptajn Trevor Cheek atter sendte Rødovre i front med et skud fra kanten af slottet i powerplay. Canadieren fandt plads til pucken på nærmeste stolpe, og Filip Larsson, hvis udsyn var helt spærret, var passeret for tredje gang.

Selv om Frederikshavn havde siddet på spil og de fleste chancer i anden periode, var Rødovre også næste hold på måltavlen. Steffen Klarskov var hurtig over en retur i højre side, og så var stillingen 4-2 med otte minutter til pause. Dermed også anden scoring til Klarskov.

Frederikshavn slog hurtigt igen i den anden ende med en reducering, da Christopher Frederiksen udnyttede en forsvarsfejl med afslutning tæt under mål. En begivenhedsrig fase i af kampen med fire mål på syv minutter, og alt var stadig åbent.

Perioden sluttede med Rødovre i overtal, men der faldt ikke flere scoringer efter en intens periode med mål, små kampe i kampen og masser af gnist i nærkampene. En spændende tredje periode ventede i arenaen.

Chancefattigt langt hen i perioden, men hvor begge mandskaber forsøgte med ganske tempofyldt og pågående spil. De første 10 minutter var faktisk uden helt åbne chancer, men fornemmelsen var, at Frederikshavn efterhånden ville skrue op tingene.

Til gengæld blev det mere farligt, da Nikolaj Krag Christensen afsluttede på John Muse, der gav en retur. Jesper Jensen var hurtig over pucken, og på stensikker vis slyngede han pucken i netmaskerne til 4-4.

Lucas Andersen lavede en suveræn pasning på tværs til Kyle Hope på modsatte side af målet, men pucken blev sendt på stolpen. Kæmpe mulighed til gæsterne, der havde lille momentum efter udligningen. Masser af dramatik og spænding i en yderst underholdende kamp indtil nu.

Rødovre blev tildelt en udvisning med lidt over to minutter igen, og dermed en gylden mulighed til Frederikshavn. Timeout fra gæsterne i samme ombæring. Og de to minutter i overtal skulle vise at blive yderst succesrige for vendelboerne. Etableret spil i Rødovres zone, og med 37 sekunder igen kunne Radim Piroutek hamre pucken ind bag en sagesløs John Muse efter præcis pasning fra Mike Hammond.

Det blev også 4-6 med Christopher Frederiksens scoring i tomt målt, da Muse var trukket for en sidste satsning fra hjemmeholdet. Frederikshavn slog til, da det gjaldt, med vigtige scoringer i de sidste 20 minutter. Dermed gik alle tre point til Jari Pasanens tropper på en aften, der vil blive husket for masser af mål og dramatik. Og fem point - herunder fire assister - til en fremragende Jesper Jensen.

7-1: Storsejr til Rungsted uden problemer Esbjerg savner Corcoran i powerplay-spillet