Det stemmer bedre og bedre hos White Hawks, siger Jari Pasanen

Der er ishockeykampe både fredag og søndag og både Aalborg og Frederikshavn skal i aktion fredag aften. 

Men i Nordjylland glæder de sig allerede til tirsdag, hvor det store lokalbrag skal stå i Bentax Isarena. Der er lagt op til en aften med et hav af events omkring kampen, og uanset udfaldet af kampene fredag aften, bliver det opgør mellem nummer et og to - formentlig med små 5000 tilskuere på lægterne. Måske endda udsolgt.

Aalborg var spillemæssigt bedre i det første indbyrdes opgør i sæsonen, hvor det også blev til en 4-2-sejr til Pirates. Julian Jakobsen og Thomas Spelling afgjorde kampen i slutfasen.

Tirsdag er det Aalborg, der har hjemmebane, og træner Jari Pasanen vurderer, at White Hawks er mere klar til opgaven den her gang. Det siger han til Nordjyske.

- Det er altid sjovt, når det er så tæt mellem de to nordjyske hold i toppen, så vi ser frem til næste uges kamp. Jeg tror, vi er mere klar til opgaven denne gang, lyder det fra Pasanen, der ligeledes roser sin nye back Logan Pyett.

- Han har lagt på for hver kamp, og i Rødovre leverede han sin klart bedste præstation hidtil. Det tegner godt, siger Jari Pasanen til Nordjyske. 

Frederikshavn har i de seneste fem kampe kun tabt en enkelt, som var 1-6-svipseren i Esbjerg. Fredag møder White Hawks-mandskabet Herlev på hjemmebane. Aalborg skal en tur til Odense.


VIDEO: Superliga-spillere på glatis i Frøs Arena Danske ishockeyfans samler ind: Med til at støtte Knæk Cancer-kampagnen