Fans fra hele landet er i gang med at samle ind frem mod Uge 43

Som altid er Danmark - anført af TV2 og Kræftens Bekæmpelse - i gang med at samle ind til kampen mod den frygtelige sygdom, og i den forbindelse har Danske Ishockeyfans sat en egen kampagne i sving. Målet er i første omgang at samle 20.000 kroner frem mod indsamlingsshowet på TV2, der sendes 26. oktober fra klokken 19:45.

- Danske ishockeyfans-indsamling er lavet i samarbejde mellem de danske ishockeyfanklubber. Ishockeyfans er anderledes end andre fans, de kan arbejde sammen på tværs af klubber, skriver fansenes kampagneside, der er sat i gang af Odense Bulldogs-supporterne. 

Det betyder i første omgang, at man via det her link kan bidrage til Knæk Cancer-kampagnen og ishockeyfansenes indsamling. 

Her på redaktionen opfordrer vi naturligvis til at støtte op om den gode sag, som også sættes i værk via en række helt konkrete arrangementer.

- Frederikshavn-fansene begynder at samle ind på fredag, Herning har gang i et konkret arrangement 25. oktober. Overskuddet fra Esbjerg-fansenes bustur til Vojens 18. oktober går til indsamlingen og vi laver selv et lotteri 18. oktober, forklarer Christian Lindhøj Lohmann fra Odense Bulldogs Support. 

Lige nu er der samlet 1350 kroner, så det er bare med at klikke sig ind og give et bidrag. 


Frederikshavn-træner glæder sig til gigantisk lokalopgør: Vi er mere klar nu Kampnoter: Rundt om Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks