Aleksi Halme blev matchvinder i straffeslag for gæsterne

Herlev Eagles-Frederikshavn White Hawks 2-3 (0-0,2-1,0-1) 0-0, 0-1 Tæt kamp i Herlev fredag aften, hvor tilskuertallet passerede 1000 mennesker, der skabte en fin atmosfære i Spar Nord Arena.

Frederikshavn endte med at vinde 3-2 efter straffeslag med Aleksi Halme som matchvinder for gæsterne. 24 minutter tog en fin første periode, hvor begge hold spillede fremad og frisk og skabte masser af målchancer i begge ender.

Seldrup og Horak lukkede begge af på glimrende vis.

Herlev trak sig tilbage på banen i anden periode og satsede på kontrastød. Måske med henblik på slutspillet, hvor Eagles kommer til at arbejde ud fra en stærk defensiv.

Alexander Bumagin åbnede målscoringen, da han skøjtede fremad i fart samtidig med at Anton Johansson og Niklas Tikkinen bakkede for langt bagud. Russeren drog fordel af situationen og scorede.

Stik imod spil og chancer i anden fik Herlev udlignet. Mads Larsen mistede pucken på offensiv blå linje og Simon Aasmul og Janus Andersen kom af sted. Sidstnævnte fik sendt en puck af sted, som Seldrup burde have fanget. 1-1

Herlev kom foran inden anden periode var overstået. Alexander Lindqvist-Hansen og Anton Johansson havde byttet plads, og førstnævnte fandt sidstnævnte for en lang pasning op gennem banen. Johansson eksekverede og Herlev var foran 2-1.

Tredje periode blev en Frederikshavn-jagt på udligningen. Herlev stod godt i egen zone og fik holdt gæsterne på ydersiden. Der skulle en tilfældighed til for 2-2-målet. Mads Larsen sendte et håndledsskud på mål og pucken dryppede ned til Jonathan Brinkman, der scorede fra tæt hold.

2-2 og en relativt stille overtid, inden Aleksi Halme blev matchvinder i ottende runde af straffeslagene. To point til Frederikshavn i den første kamp uden Jari Pasanen i boksen efter afskeden tidligere på dagen. Henrik Christiansen stod for at styre Frederikshavn og får snart Kasper Degn som makker.

Fin kamp af Herlev, der tankede optimisme frem mod næste uges premiere på slutspillet. Sandsynligvis foregår den i Aalborg for ørnenes vedkommende.

MORTEN JENSEN BLEV TISSOT MÅNEDENS SPILLER FOR JANUAR 3045 tilskuere, højdramatik og Esbjerg-sejr i Odense