Mighty Bulls gør klar til weekend med to hjemmekampe

Rødovre Mighty Bulls har været hårdt ramt af skader i løbet af de seneste måneder, og derfor kunne Mighty Bulls-truppen glæde sig over en lille kamppause efter nederlaget fredag aften i Herning, hvor hjemmeholdet vandt 2-0. 

Der er altså gået en uge, hvor trænerteamet stille og roligt har kunnet arbejde på at gøre folk klar til den kommende weekend, hvor Rødovre Centrum Arena lægger is til kampe mod Herlev fredag aften og Esbjerg søndag eftermiddag.

- Jeg forventer, at det igen bliver tætte kampe, hvor der skal kæmpes hårdt for pointene. Vi er så langt i sæsonen, at holdene kender hinanden ret godt, så der vil derfor ikke være de store overraskelser i spillet, siger assisterende træner Morten Andreasen til Mightybulls.dk. 

- Og så forventer jeg, at vi kommer ind til kampene med en god indstilling og tro på tingene. I Herning stillede vi med ret få spillere, imod ligaens mest formstærke hold, og vi formåede alligevel at spille en fornuftig kamp. Det giver tro på tingene, og noget vi kan bygge videre på, lyder det fra Rødovre-assistenten.

- Vi har haft nogle tiltrængte fridage i løbet af ugen, og ellers har vi brugt tiden på at arbejde med vores systemer, så vi bliver skarpere mod slutningen af sæsonen, siger Morten Andreasen.

Spændende, hvor mange af de skadede spillere, der er blevet klar til kamp. Det får vi formentlig først at vide en times tid før kampstart, når Rødovre afslører startsopstillingen mod Herlev.

Senest i Herning stillede Rødovre uden Matthias Asperup, Nicklas Carlsen, Miro Keskitalo, Kasper Larsen, Matt O’Connor, Jonas Sass, Teemu Virtala, Christoffer Frænell og Maksim Popovic.

- I Herning stillede vi med ret få spillere, imod ligaens mest formstærke hold, og vi formåede alligevel at spille en fornuftig kamp. Det giver tro på tingene, og noget vi kan bygge videre på, fortæller Andreasen.


Aalborg: Ny direktør må gerne have været, hvor det "bimler og bamler" VIDEO: George Sørensens super-redninger