Thomas Bjurings afløser skal ikke nødvendigvis være et "ishockeynavn"

Aalborg Pirates søger ny direktør, og det er afløseren for Thomas Bjuring, der skal findes. Pirates-direktøren træder 1. maj 2020 over i en stilling som kommerciel ansvarlig for Danmarks Ishockey Union og Ligaforeningen. 

Det sker efter at Thomas Bjuring har haft stor succes med løfte ishockeysporten i og omkring Bentax Isarena. Tilskuertallet er steget støt i Aalborg samtidig med, at underholdningen og tiltagene uden for isen er blevet større og bedre. 

Det er sket på baggrund af Bjurings kreativitet, og det er en linje, som Aalborg meget gerne vil føre videre, betoner klubbens formand Morten Fals overfor Nordjyske. 

- Den kommercielle og administrative tilgang er det vigtigste, men det gør heller ikke noget, hvis vi får en direktør, der har prøvet at være et sted, hvor det bimler og bamler, for det er et underholdningsprodukt, vi har med at gøre. Det er slet ikke et krav, at man kommer fra ishockeyen, men det vil ikke gøre noget, hvis man har prøvet at arbejde inden for sport og kultur, siger Aalborg Pirates-formanden. 

Morten Fals håber, at Aalborg Pirates får ansat en ny direktør i løbet af februar, så Pirates kan levere en glidende overgang til den nye mand eller kvinde, der kommer til at i spidsen for klubben udenfor isen. 


Trods store nederlag: Rungsted-direktør er fortrøstningsfuld Fridage har gjort rigtig godt for Rødovre