Ingen panik i Rungsted, hvor direktør Thomas Friberg ikke umiddelbart regner med at hente forstærkninger ind

Rungsted Seier Capital kom fra den forgangne uge med et par gevaldige lussinger. Et nederlag på 2-6 i Vojens blev fulgt op af 1-6 hjemme mod Aalborg. Det kan nok lyde voldsomt, men i direktør Thomas Fribergs optik må det være et spørgsmål om tid, inden tingene igen vender i Rungsted.

- Det er et faktum, at vi faktisk spiller glimrende ishockey for øjeblikket. Der er bare ingen marginaler, der er med os for øjeblikket. Vores målmænd tager måske ikke lige alle de oplagte pucke, og i den anden ende tager modstandernes målmænd pucken med det yderste af handsken, siger Rungsted-direktør Thomas Friberg.  

- Vi kan også se på de forskellige statistikparametre, Corsi, Expected Goals og spilandele, at vi er fuldt ud med i kampene. Så jeg er faktisk fortrøstningsfuld. Vi har jo samme trup, som tidligere på sæsonen vandt 12 af 13 kampe, så jeg har en tro på, at tingene vender igen. Nøglen er måske, at vi skal være lidt bedre til ikke at give modstanderne chancer, tilføjer han.

Det er tiden, hvor de forskellige klubber forstærker sig, og med Metal Final4 om hjørnet kunne man måske også tænke sig til, at Rungsted var i gang med at handle. Der er otte imports på holdet, så her er der lukket medmindre, der skiftes ud – og det kommer formentlig ikke til at ske, siger Thomas Friberg.

Der er to tidligere Rungsted-spillere i Kristianstads IK på den anden side af Øresund i form af Morten Jensen og Mathias Røndbjerg. Ingen af dem vælter sig ligefrem i spilletid. Kunne det være oplagt at kigge på dem?

- Det er klart, at når der kører to så dygtige spillere rundt uden så meget spilletid, så kigger vi derover. Personligt synes jeg, det er ærgerligt, men det ser ud til, at begge to fortsætter og afslutter sæsonen deroppe, siger Thomas Friberg og understreger, at der ikke synes at være nyt på vej ind, selv om man hele tiden har et øje for markedet.


Gratis adgang 1. marts: SønderjyskE-billetter revet væk Aalborg: Ny direktør må gerne have været, hvor det "bimler og bamler"