Ben Cooper var usædvanlig kritisk efter nederlaget i Nordjylland

Normalt plejer Herning-træner Ben Cooper at være sikker i sin sag omkring konceptet og troen på både spiller og trup.

Men efter to nederlag i weekenden og ikke mindst en dårlig start på kampen i Frederikshavn søndag eftermiddag, var Ben Cooper usædvanlig irriteret og meget klar i sin kritik af sine spillere og manglen på stabilitet i indeværende sæson.

Blue Fox har sat barren højt og gik inden sæsonen efter to pokaler. Den ene er allerede misset med den manglende billet til Metal Final4.

- Mod Aalborg (fredag aften) blev vi helt klart nedkæmpet af et hold, der arbejdede hårdere og ville det mere end os. Derfor havde jeg forventet, at mine spillere ville møde ind på isen i dag som et aggressivt hold med en desperation og sult til at vende indtrykket fra Aalborg-kampen til passion og vindermentalitet mod Frederikshavn. Det modsvar så jeg ikke, siger Ben Cooper til Herning Folkeblad - og noterer sig fejl over hele linjen - og ikke mindst en dårlig start, som kostede dyrt.

- Selvom de ikke spillede fantastisk, scorede de på deres chancer - og altså på fejl, som vi selv lavede. Derefter spillede de klogt, men det var vores dårlige start, som kostede os dyrt. Også selvom vi spillede en fin tredje periode, lød det fra Cooper.

Tirsdag aften har Herning mulighed for at revanchere sig. Rødovre kommer på besøg i Kvik Hockey Arena. 


Metal Ligaens FANS: Balkan-stemning i Rungsted METAL LIGAEN TV: Marcus Olsson efter comeback og sejren over Odense