Den fynske folkehelt har talt med Bulldogs om et comeback på Fyn - intet er dog sikkert endnu

Stor nyhed, som Fyens Stiftstidende/Sport Fyn lancerede i forbindelse med avisen reportage fra Odense-Herning-kampen.

Avisen erfarer nemlig, at Dale Mitchell skulle være på vej tilbage fra Dresdner Eislöwen til Odense, hvor den canadisk/fynske publikumsyndling tidligere har spillet i fire sæsoner. 

Odense-sportschef Henrik Benjaminsen understreger, at der ikke er noget konkret på bordet endnu. 

- Han er en af dem, vi snakker med, men det er for tidligt at melde noget ud. Der er flere ting, der skal falde på plads, og vi skal ikke forhandle i pressen, lyder det.

Mitchell er et navn, som alle kender i dansk ishockey, både på grund af sit fremragende ishockeyspil og det temperament, der i hvert fald i de to første sæsoner i Metal Ligaen gjorde ham berømt/berygtet i alle haller. Senere i sit ophold i Odense - og i året i Frederikshavn, der fulgte, faldt han dog lidt ned og var ikke involveret i så mange bataljer længere.

Score point kunne han i alle sine sæsoner, hvor han i alt spillede 246 kampe og lavede 321 point. Hans foreløbig eneste titel var Metal Cup-sejren i 2016 med Odense, og et par gange i sin tid i Danmark snublede han i semifinalen. 

I Dresden har Dale Mitchell i denne sæson spillet 51 kampe og lavet 56 point for Dresden i DEL2, så han kan altså stadig. Dresden og Mitchell skal ud i en nervepirrende kamp på søndag mod Bad Tölz, der afgør om klubben skal i playin eller ud i nedrykningsspil. 


METAL LIGAEN: Marco Illemann: Sløset og uambitiøs start Herlev klatrede op på sjettepladsen med sejr over Esbjerg