Fynboerne har ikke kastet håndklædet endnu

Nok blev det til 1-5 i Herning i går og nok er Odense 12 point efter Rødovre, men det betyder ikke, at de fynske hunde endegyldigt har lukket og slukket for håbet om at komme i slutspillet.

Bulldogs forventer nemlig at præsentere nemlig en ny back, når det går løs i morgen mod Herlev. Det skriver Fyens Stiftstidende, der citerer den nye direktør Ole Nielsen for at Bulldogs er klar med endnu en forstærkning efter Ales Sova og Georgs Golovkovs, der begge er kommet til på det seneste i "bytte for" Mike Hammond, Cody Donaghey og Brandon McNally. 

Der skulle altså være en tredje mand på vej, så kabalen kan gå op. Ole Nielsen roser i øvrigt de to senest ankomne spillere:

- Jeg synes både Sova og Golovkovs bidrager. Det må jeg sige. Først og fremmest kommer de med en rigtig god attitude og vil gerne gå ind og tage noget ansvar på holdet. Det har været positivt, at vi har fået et par stykker ind, der kommer med den helt rette indstilling, lyder det.

 


UGENS HOLD på Metalligaen.dk - se hvem der er med i denne uge To år mere til Brinkman: White Hawks forlænger med angriber