Seks spillere har nået ugens A-kæde

Der var gang i gaden i den forgangne uge, hvor mange mål dominerede især weekenden. Derfor var det også vanskeligt især at udvælge de offensive profiler, men vi har gjort et forsøg. Her er ugens A-kæde:

Målmand: Mathias Seldrup (Frederikshavn): Kom ud af ugen med to sejre. Det var ganske forventet, at Seldrup og White Hawks besejrede Odense, mens det var langt mere uventet med tre point fredag aften i Rungsted, hvor Mathias Seldrup var en af de store faktorer i Frederikshavns sejr. Han var i den grad under beskydning, men holdt hjem og til en plads på ugens hold.

Back: Christian Mieritz (Frederikshavn): Sjældent mål mod Rungsted og solide indsatser både tirsdag og søndag, hvor han udnyttede sine godt 30 minutter i alt på isen fuldstændig optimalt. Mieritz leverede en assist mod Odense og endte i løbet af ugens to kampe på +4 i plus/minus-statistikken.

Back: Petter Hansson (Herning): Svenskeren har for alvor bidt sig fast som en topback i Herning. Havde en fremragende weekend i Hernings førstekæde, der brillerede især i Vojens fredag aften. Perfekt kamp med tre assister og 23 minutters spilletid og på målscorerlisten søndag mod Odense.

Forward: Brodie Dupont (Herning): Storkamp fredag aften i Vojens, hvor han scorede to gange og supplerede med en enkelt assist. Var her, der og allevegne sammen med kollegerne i A-kæden. Dupont fortsatte med at åbne scoringen mod Odense søndag eftermiddag og lagde til med en solid præstation.

Forward: Nichlas Hardt (Rungsted): Stærk arbejdsindsats tirsdag aften i Esbjerg og anfører i comebacket mod Frederikshavn fredag aften, hvor han scorede to gange i det forgæves forsøg på at komme igen. Søndag eftermiddag var Hardt igen af sted og stærkt kørende med to scoringer i målorgiet i Esbjerg. 

Forward: Brady Shaw (Esbjerg): Blev holdt nede tirsdag aften hjemme mod Rungsted, men gjorde, hvad der passede ham i Odense fredag aften med tre point til følge. Leverede samme resultat på pointtavlen søndag eftermiddag, og det er virkelig en klasseangriber med stor målnæse, Esbjerg har fundet. 


Kampen mellem Rødovre og Aalborg i morgen er aflyst Giver slutspillet et sidste skud: Odense forventer ny back inden Herlev-kampen