Der var højt humør da Lukas Lundvald skøjtede rundt på isen efter kampen, og han nød alle de indtryk som en sådan aften byder på.

Han skøjtede rundt som den glade dreng han er, og skulle hilse på alle fansene efter kampen. Han ville ikke gå glip af noget som helst, da det lykkedes ham at tage en titel i dansk ishockey. Lukas Lundvald har været meget igennem, men det lader til han har fundet sin rette klub, hvor han efter skiftet til Herning er vokset som spiller.

-Det er sjovt det her, var de første ord han kom med, da vi talte med ham umiddelbart efter pokalen var overrakt, og den officielle ceremoni var overstået.

-Det er en dejlig gruppe vi har her, og vi sagde til hinanden tidligere i dag, at vi skulle gå ud og gøre det for hinanden. Og det synes jeg vi gør. Alle vil hinanden, og det er klart den bedste gruppe jeg nogensinde har været i som ishockeyspiller. Jeg er stolt over min første titel, og jeg synes selv, jeg gør en god figur i dag sammen med resten af holdet.

Der var også roser til Mathias Bau, der blev kåret til årets pokalfighter.

-Jeg elsker at spille med Bau. Jeg er altid lige henne og give ham helligånden inden hver kamp, og han er den bedste spiller i ligaen. Ja det kan godt være Aalborg er ligaens bedste hold, men når han spiller som i aften, så er Bau ligaens bedste hold, lød det fra en glad og rørt Lukas Lundvald.

 


HERNING FAN IKKE I TVIVL: Hat fra SønderjyskE gav os guldet Herning triumferede i Bauhaus Arena