Frederikshavn-forwarden skifter til Fyn efter sin forrygende sæson i White Hawks

Det har været et luskende rygte i miljøet i længere tid, men først i dag er det blevet bekræftet. Frederikshavn-forwarden Gorm Topholt skifter til Odense Bulldogs for den kommende sæson.

Dermed får fynboerne Topholt "i bytte" for Oliver Anker Christensen, der for nylig skiftede modsatte vej. 

Det skriver Bulldogs i en pressemeddelelse. 

- Gorm Topholt er en stærk forward med et fortsat stort udviklingspotentiale, som fra den kommende sæson vil give os flere muligheder og styrke vores offensive spil. Han er desuden skarp i undertalsspillet og bliver derfor særdeles værdifuld og vigtig i netop disse situationer. Til trods for sin forholdsvis unge alder har Gorm masser af erfaring fra øverste hylde i Metal Ligaen og med sin hidtil bedste sæson netop overstået, er der lagt i støbeskeen til en brandvarm angriber, som træder ind på isen i den kommende sæson, siger Ole Nielsen, Odenses administrerende direktør. 

Fynboerne får en Gorm Topholt, der i den netop afsluttede sæson spillede sit hidtil bedste i Frederikshavn-trøjen. Nu er han klar til et nyt eventyr i sin hockeykarriere.

- Jeg har længe haft et ønske om at prøve noget nyt, og udfordringen i at bringe Odense Bulldogs tilbage i toppen af dansk ishockey og i slutspillet motiverer mig helt vildt. Jeg har selv gæstet Bulldogs med fyldte tribuner og en intens atmosfære, og det er ikke et sjovt sted at være som udehold - det skal vi tilbage til.

- Min erfaring, vindermentalitet, vildskab og endeløse vilje til at arbejde benhårdt, glæder jeg mig til at introducere i Odense. Sidste sæson var rigtig god for mig, men det var kun starten og jeg håber at kunne fortsætte min udvikling i Odense Bulldogs og få mere ansvar, siger Gorm Topholt selv. 


FRANDSEN OG KRØYER ER VM-KLAR: To danske dommere med i Riga Da Sune Hjulmand blev til Isens Maradona på en aften - og flere indtryk fra Esbjerg