Den finske angriber har i den grad vist sig frem - og White Hawks håber på forlængelse for resten af sæsonen

Aleksi Halme har været en ubetinget succes for Frederikshavn White Hawks, siden han blev hentet ind som lejesvend og præsenteret i begyndelsen af oktober. 

Halme har spillet 10 kampe og lavet ni point for nordjyderne, men er på leje fra KHL-klubben Jokerit, som har retten til Aleksi Halme og lige nu kan kalde ham hjem med kort varsel.

Men noget tyder på, at Halme kan blive i Frederikshavn. I hvert fald ifølge sportschef og træner Jari Pasanen, der taler positivt om mulighederne til Nordjyske.dk.

- Ifølge hans agent kan han blive her. Han vil gerne blive her. Vi vil gerne have, han bliver her, men jeg skal se nogle underskrevne papirer, før jeg tror på det. Det bliver det først i begyndelsen af næste uge. Jeg håber bare, at vi kan få det til at falde på plads, siger Jari Pasanen.

- Jeg venter bare på et svar fra Jokerit. Jeg håber, jeg kan blive her i længere tid, men lige nu ved jeg ikke noget om min situation, siger Aleksi Halme, der blev hentet ind på samme tid som lettiske Kirills Goloha.

Den lettiske angriber er foreløbig på kontrakt indtil nytår og hvis såfremt i fald White Hawks-ledelsen ønsker at forlænge med begge angribere, er der mulighed for at holde sig på otte imports. 


Julian Jakobsen skød Pirates til 2-1-sejr i overtiden mod stærkt Rødovre-hold Rungsted Seier Capital må undvære nøglespillere i resten af 2021