Landsholdsspilleren kom hjem for at vinde DM - og fuldendte opgaven tirsdag aften

Nichlas Hardt var træt efter kampen i Aalborg tirsdag. Bare træt, men samtidig lykkelig som sjældent tidligere i sit liv som ishockeyspiller. 

Hardt har flere gange i ishockeykarrieren gjort ansats til at vinde et mesterskab i en lang og flot karriere, men det er ikke lykkedes hverken i Sverige eller Finland. 

Men tirsdag ved midnatstid var han altså mester i Danmark og fejrede det i første omgang ved at ringe til sin nærmeste familie.

- Det har været så hårdt, det her slutspil. Jeg er helt færdigt nu. Aalborg kom stærkt tilbage og gav os virkelig kamp til stregen. Men vi fandt igen en måde at vinde på, som vi har gjort i alle tre serier. Vi har hele tiden formået at omstille os på trods af skader og modgang. Vi lærte at spille defensivt og arbejde hårdt i egen zone og viste nye måder at vinde på, konkluderede Nichlas Hardt.

Hardt var måske ikke den mest iøjnefaldende Rungsted-spiller i netop finaleserien, men tidligere i slutspillet var han en afgørende faktor med sit hårde og dygtige arbejde inde foran mål. Samtidig spillede han et forrygende grundspil og alt det kombineret betød, at han også fik en plads på sæsonen All Stars - sammen med tre holdkammerater.

- Den her gruppe har været fantastisk, og der er hele tiden nye spillere, der er trådt frem. Rasmus (Andersson) er et godt eksempel, og jeg er simpelthen så glad på hans vegne. Han kommer fra en periode med skader, og så scorer han to gange i den afgørende finale. Det er jo helt vildt, sagde den glade Hardt, der også lod sig fotografere med de tre svenskere Nihlstorp, Persson og Olsson.

Den gruppe af spillere har dagligt pendlet til træning og kamp over Øresund, og de mange bilture betalte sig altså nu tilbage med et dansk mesterskab. 

 


AMERIKANSK CENTER forstærker Herlev Eagles Murray håber på at blive i Aalborg