Men først skal trænerens arbejde evalueres, siger sportschef Ronny Larsen

Garth Murray stod med skuffelsen malet i øjnene tirsdag aften på hjemmebanen i Bentax Isarena, men også allerede med tanken på fremtiden. For Aalborg-træneren har trods et par succesfulde sæsoner - Pirates vandt grundspillet i 2019/20 - endnu ikke kontrakt for den kommende sæson. 

Men han fortsætter gerne, siger han til Nordjyske.

- Jeg er stort set en aalborgenser nu. Min kæreste går i skole her, og jeg har et barn her. Derfor vil jeg også gerne blive i klubben, til de ikke vil have mig mere. Jeg elsker klubben, alle folkene omkring klubben og ikke mindst byen, så jeg vil gerne blive her, lyder det fra Murray.

Murray har kun trænet Aalborg i sin karriere som coach, der begyndte, da han blev hentet ind af Brandon Reid, der havde opdaget, at Murray af andre årsager gik rundt i den nordjyske hovedstad. Forinden havde Garth Murray spillet 122 NHL-kampe og næsten 500 kampe i AHL, inden han stoppede sin karriere.

Om den fortsætter som træner i Aalborg står foreløbig hen i det uvisse.

- Jeg synes, at Garth har gjort et godt job, så jeg vil ikke udelukke, at han også står i boksen næste år, men nu skal vi lige have evalueret på tingene først, siger sportschef Ronny Larsen - også til Nordjyske


Hardts herlige aften i Aalborg - endelig vandt han en titel FLERE BILLEDER FRA DM-FESTEN - efter kampen