Ingen tilskueruroligheder 30. december

Herlev havde gjort sine forberedelser op til mandagens kamp mod Rødovre, hvor gæsternes tilskuere - i modsætning til søndag i Rungsted - havde adgang til arenaen. 

Over 1300 tilskuere var på plads i Herlev, deraf som sædvanlig et solidt kvantum fra Rødovre, og det er et ganske fint tal i Herlev-regi. Ovenpå balladen et par dage forinden i Rødovre Centrum Arena kunne man godt have frygtet, at der ville problemer på lægterne i og omkring PM Montage Arena, men det var ikke tilfældet, skriver Herlev-direktør Lars Skjøth på klubbens Facebook-side, hvor han skriver som følger:

- Tak til publikum både Herlevs og Rødovres fans for at holde denne fest uden antydning af ballade. Tak til de mange vagter både proer og frivillige, som med lige dele smil og fast hånd sørgede for en rolig og smidig afvikling.

- Tak til de mange frivillige fra døren til barerne til boksene til VIP'en for jeres utrættelige indsats og for altid at smile til vore gæster. Tak til sponsorerne for stort fremmøde og stor opbakning.

Herlev vandt kampen 3-2 efter at have ført 3-0, inden Rødovre fik reduceret to gange i slutningen af kampen. 


Rødovre får bøde på 50.000 kroner og to kampe uden tilskuere bag mål Morten Poulsen ude i en måned: Håber at slippe for operation i brækket finger