Patric Wener arbejder hårdt hjemme i Østrig

Han er blevet kaldt scoutingens mester herhjemme, og Patric Wener har formået at hente Metal Liga-topscorere til landet i de seneste to sæsoner, hvor Jesper Thörnberg og Johan Skinnars har vundet pointligaen. 

Herlev-træneren vender tilbage i den kommende sæson, og er tilbage i Østrig, hvor han bor offseason. Her har han været i karantæne i et par uger og arbejder hårdt på at finde nye aktører til næste sæsons Eagles-hold. 

- Ishockey er ikke bare en sport, det er en passion, der fylder dit hjerte op og er så tæt på dig som en "soulmate". Ishockey er også stedet, hvor man møder nye venner og samarbejdspartnere. Hold, holdkammerater, sponsorer og fans er EN. Ishockey får os gennem hårde tider og vi holder sammen. Det ved vi, og det hjælper os videre hver dag, skriver Patric Wener på Herlev Eagles' Facebook-side. 

- I min karantæne har jeg tænkt over, hvor taknemlig jeg er over at være en del af Herlev Eagles og hvor meget klubben betyder for mig. Folkene omkring mig er fantastiske og én samlet familie, lyder det fra Wener. 

- Selvfølgelig har jeg tænkt på jer fans i Herlev. Jeg har brugt mange timer på at scoute spillere, så når Corona giver os lov til at komme tilbage på isen, er vi klar til at bygge et stærkt Herlev Eagles-hold til sæsonen 2020/21, skriver Wener. Rungsted har solgt 1307 støttebilletter SønderjyskE taber mellem fire og fem millioner kroner på manglende kampdage