Sønderjyderne under tungt økonomisk pres på grund af Coronakrisen

SønderjyskE's støtter - virksomheder såvel som private - har samlet næsten en million kroner sammen til organisationens ve og vel, men i den modsatte ende, den svære, lider SønderjyskE også under kraftige indtægtstab.

Sønderjyderne har som bekendt fire hold i håndbold, fodbold og ishockey, og i et forår med afgørende kampe i alle sportsgrene, vil det koste tungt, at samfundet er lukket ned. 

For SønderjyskE's vedkommende taler vi alt i alt mellem fire og fem millioner kroner, siger direktør Klaus B. Rasmussen til JydskeVestkysten.

Og tabet kan sagtens blive større, siger Rasmussen til avisen. Sponsormarkedet er totalt uforudsigeligt, og det kan fordoble tabet af indtægter, vurderer direktøren i avisen. 

- Jeg tør ikke give klart bud på, hvad der kan hentes ind. Hjælpepakkerne ændrer sig hele tiden. Vi er i dialog med advokat og revisor, men lovforslagene ændrer hele tiden karakter, siger Klaus Rasmussen til avisen, hvor han også understreger, at SønderjyskE kæmper stenhårdt for øjeblikket. 

- Vi kæmper for at komme igennem. Og vi har en optimisme og tro på, at vi kommer igennem. Vi har mange aktiviteter og selskaber. Men lige nu kan ingen sige, at de ikke er truet. Alle kæmper for at komme igennem. Jeg tror ikke, at der er nogen, der stiller garantier om noget. Jeg tror, at vores situation er lig mange andres. De steder, hvor der ikke er sammenhold, kan man blive sårbar, siger Klaus B. Rasmussen. 


Herlev-træner i gang med at bygge et nyt, stærkt mandskab op Shane Hanna: Vi var klar til at vise den bedste version af os selv