Gæsterne vandt 3-2 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls – Herlev Eagles 2-3 (1-2, 0-0, 1-1)

Fredagsopgør i Rødovre Centrum Arena mellem Mighty Bulls og Eagles. To mandskaber, der altid er garanti for underholdning og urokkelige fans, der larmer, så det kan høres. Arenaen var fornuftigt besøgt med 1552 tilskuere og mon ikke Rødovre-økonomien fik et lille pift med et godt salg i boderne denne fredag aften?

Første periode skulle holdene lige i gang med at se hinanden an. Gæsterne virkede i kontrol og holdt hjemmeholdet i egen zone.

Efter små fem minutter tog Rødovre holdets første udvisning, og det var guf for gæsterne, der kunne sætte kampens første scoring. Det var Joseph Jonsson der eksekverede. Herlevs overtal er notorisk giftigt.

Målet vækkede hjemmeholdet, der belejrede gæsterne de næste minutter med kvalificerede afslutninger, uden held. Held havde derimod gæsternes skarpretter Oliver True, der sagde pænt tak da hjemmeholdet gav ham pucken i slottet, og klinisk sendte gæsterne op med 2-0.

Rødovre kom på tavlen midtvejs, da kaptajn Mads Eller på en breakaway kunne score med baghånden. Kort efter var Christopher Rübenach tæt at kopiere kaptajnens scoring, men millimeterne var ikke med tyrene. En underholdende periode sluttede således gæsterne oppe med en enkelt.

Anden periode fortsatte som første sluttede. Fuld fart på kavaleriet med skud og tacklinger de første fem minutter. Midtvejs var det tid til kampens anden udvisning - igen til hjemmeholdet der dog holdt lukket i de to minutter, indtil underholdningen kunne fortsætte. Der var gode muligheder til begge for scoringer, men der kom ingen mål i de midterste tyve minutter.

Tredje periode krævede scoring fra hjemmeholdet hvis der skulle point på kontoen. Men det var gæsterne, der udbyggede på et elementært angreb der endte på bladet af Luis Blak Olsen, der køligt udplacerede William Rørth. Forskellen på de hold var at gæsterne stod kompakt foran der keeper Erik Hanses, medens hjemmeholdet var mere flagrende i deres spil i egen zone.

Hjemmeholdet skabte spænding om udfaldet med en scoring signeret William Bundgaard, der styrede pucken i kassen til 2-3. Der resterede otte minutter.

Kort efter tumult efter en hård tackling på Oliver True, der måtte hjælpes af isen. Udvisning til begge sider og fire mod fire i to minutter og herefter gæsterne i overtal, da Mads Eller havde fået en game misconduct. Desværre for Herlev pådrog gæsterne sig endnu en udvisning så det fortsatte i fire mod fire.

De sidste minutter var et stort pres fra hjemmeholdet, der var tæt på udligning, men den underholdende forestilling gik gæsternes vej.

GOALSHOW: Se målene fra SønderjyskE-Herning Esbjerg vandt i tæt kamp over Odense