Sydkorea møder Eagles i en spændende premiere for Herlev-mandskabet

Sydkoreas forbund og landstræner kan ikke klandres for ikke at have forberedt sig grundigt til OL-kvalifikationen i Norge fra 26.-29. august.

Koreanerne har ligget i træningslejr i Danmark siden 3. august og går nu i gang med rækken af fire testkampe, hvor det gælder Herlev, Rødovre, Frankrig og Danmark inden afrejsen til Oslo. 

Vi ved ikke meget om koreanernes nuværende styrke, men holdet er en af de nationer, der danser på stregen mellem "det store VM" og Division IA og derfor skal det også være, som Danmark skal slå i Norge.

Der er længe til, og i aften er Heinz Ehlers eller et par medlemmer fra hans stab formentlig på plads i Herlev for at danne sig et indtryk af den kommende modstander.

Herlev Eagles tager hul på rækken af testkampe, og det bliver et hold med både nye og "gamle" ansigter, der skal tørne ud for Eagles i denne sæson. 

Niklas Tikkinen, Alexander Lindqvist-Hansen, Anton Johansson og Joseph Jonsson er alle vendt tilbage, og mens vi kender meget til de førstnævnte, ligner Johansson og Jonsson et par spillere, der efter en sæson i Danmark har muligheden for at blive mere end bare Herlev-profiler.

Kyle Osterberg, Jake Horton og den på papiret stærke målmand Lukas Horak er nye i truppen sammen med den helt store ubekendte, som er den 37-årige russer Yevgeni Lapenkov.

De otte imports kommer til at få masser af istid på et Herlev-hold, der synes at være fortyndet i bredden. Truppen er pt. ikke kæmpebred, kan man vel sagtens konkludere uden at fornærme hverken træner Patric Wener eller ledelsen i Herlev. Til gengæld er de 16 spillere, der foreløbig figurerer hos Herlev ganske habile navne.

Forsmag på sæsonen klokken 19 i Spar Nord Arena. 


Forstærket Odense-mandskab klar til sæsonens anden test BILLETSALGET TIL DANMARK-FRANKRIG ER ÅBENT