Tanus, Coughler og Mølgaard spiller mod Herning

Odense Bulldogs kom ganske hæderligt ud af tirsdagens kamp mod SønderjyskE, der endte med at vinde 2-0 i en ret jævnbyrdig kamp. Sønderjyderne var næsten i stærkeste opstilling, mens Odense manglede en lille håndfuld spillere. Tjekken Radek Cip udgik ligeledes i slutningen af første periode med noget, der lignede en skulderskade.

I aften klokken 19 møder fynboerne Herning, og det bliver med flere folk på plads, skriver Bulldogs' hjemmeside, der leverer følgende nyhed: 

- I tirsdagens opgør mod SønderjyskE var angrebet svækket, da Odense Bulldogs var uden en række offensivspillere. Med Jake Coughlers arbejds- og opholdstilladelse på plads samt Jonatan Tanus' indlemmelse i truppen, træner de nu begge fuldt med og melder sig derfor klar til kampen fredag. Mathias Mølgaard er ligeledes tilbage, hvormed den fynske offensiv styrkes.

Bulldogs mangler dog stadig Radek Cip og Marcus Pedersen samt backen Christopher Kamph. De to sidstnævnte var heller ikke med tirsdag.

Hvordan Hernings hold ser ud er endnu uvist i skrivende stund, men der er kun en enkelt spiller, der kan være ramt af problemer med arbejds- og opholdstilladelse, nemlig angriberen Chris Clapperton.

De øvrige fem imports er svenske eller finske. og det er ganske uvant i Herning, der i de seneste sæsoner har haft langt mere nordamerikansk blod på isen. 

Træner Pekka Tirkkonen er for første gang siden sin aktive karriere tilbage i boksen hos midtjyderne som afløser for Ben Cooper, og Herning genoptager dermed igen traditionen for at have trænere tilknyttet, der tidligere har spillet i klubben.

Spændende, hvad den rutinerede og i Herning meget populære finne kan udrette med sin danske hjerteklub.

Der er Faceoff klokken 19 i Spar Nord Arena i Odense. 


Revanchetid i Nordjylland: Gentager Frederikshavn sejren mod Aalborg? Herlevs første test mod Danmarks kommende modstander