Eagles fortsætter med at flyve højt og tog den tredje hjemmesejr på stribe

Herlev Eagles-Odense Bulldogs 4-1 (0-0,4-0,0-1) Herlev Eagles er stærkt kørende og et hold med selvtillid for øjeblikket.

Det blev bevist denne torsdag aften, hvor tilskuerne i Spar Nord Arena blev forkælet med den tredje hjemmesejr på stribe.

Efter at Aalborg og Rødovre var blevet nedlagt, gik det i aften ud over det hårdt trængte Odense-hold, der havde fået to finner, målmand Perhonen og angriberen Jonatan Tanus tilbage.

Der manglede dog stadig nøglespillere hos fynboerne, men det kunne man ikke se i de første tætte og jævne 20 minutter, hvor Bulldogs fik brudt Herlevs rytme på glimrende vis og ikke gav meget ekstra plads til de farlige folk i Eagles førstekæde.

Sådan gik det helt frem til midten af anden periode, hvor begge hold havde mulighederne for at bringe sig foran – indtil det hele lige pludselig eksploderede i Herlevs retning med tre lynscoringer.

Først var det Jake Horton, der dukkede op inde foran mål og tog imod en pasning fra Lapenkov og kort efter stjal Alexander Lindqvist Hansen pucken til en friløber og svigtede ikke med sin 2-0-scoring.

Det tredje mål på blot 86 sekunder stod Anton Johansson for, og så var den kamp faktisk afgjort. Matthias Asperups meget fine styring til 4-0 efter 34 minutter cementerede Herlevs føring, der var uforholdsmæssigt stor, spil og chancer taget i betragtning.

Men det cementerede også indtrykket af et Herlev-hold i medgang og et presset Bulldogs-mandskab, der hverken har marginaler eller skadessituation med sig pt.

En lille opmuntring var fight til sidste minut og dermed altså også fornuftig moral og en reducering af Jonatan Tanus i tredje periode.