Blue Fox arbejder stadig efter start 18. september, men det kan justeres, mener direktøren

Herning Blue Fox åbner sæsonen i dag, hvor spillerne kaldes ind til møde og samtale - alt foregår efter reglerne - og det er med målet, at sæsonen begynder 18. september. 

Det siger direktør Torben Skovsgaard i et interview med Herning Folkeblad, hvor han dog skitserer, at han ser mulighed for at flytte sæsonstart lidt fremad, hvis det giver mening i forhold til antallet af tilskuere, der må lukkes ind i hallen. 

- Jeg føler faktisk, vi på mange måder er godt med, selv om vi ikke helt ved, hvad det er, vi går og forbereder os på. Som det ser ud lige nu, er det stadig planen, at sæsonen begynder 18. september, men det er en beslutning, der kan blive ændret.

- Det kan godt være, at der er gode argumenter for at vente med at komme i gang og så spille en mere komprimeret sæson, siger han til avisen og fortæller, at klubberne er parat til at handle hurtigt i forhold til udmeldingerne fra myndighederne. 

Lige nu venter man på de kommende udmeldinger fra myndighederne og skæver til fodboldens Superliga, der foreløbig er den sportsliga, der er forrest, når det gælder antallet af tilskuere - og resultaterne af kampene med tilskuere på stadion. 

- Hvis sæsonstarten udskydes til hen i oktober, giver det ingen mening at begynde istræningen allerede i begyndelsen af august. Så kommer vi i givet fald til at udskyde, siger Blue Fox-direktøren.


Fodbolden er optimistisk: Vil have mange flere tilskuere på stadion Store amerikanske roser til ny Rungsted-back