Men turneringen kan sagtens ende i Aalborg, siger Torben Skovsgaard

Blue Fox Herning er et af de fire mandskaber, der har kvalificeret sig til Metal Final4. Det gjorde midtjyderne også i fjor, hvor det blev til et nederlag på 4-6 i en hektisk finale i Sparekassen Danmark Isarena.

Aalborg har nu været vært for Metal Final4 i fire sæsoner på stribe, og ingen er formentlig uenig i, at det har været fremragende arrangementer. Men der er også sult efter fornyelse, siger Herning-direktør Torben Skovsgaard til Sportherning.dk.

- Tanken i denne sæson er, at pokalfinalen som udgangspunkt skal spilles et andet sted end i Aalborg. Men skulle det omvendt vise sig, at det bedste set up - både sportsligt og økonomisk - findes der, kan man ikke udelukke, at Aalborg kunne blive værtsby igen, påpeger Torben Skovsgaard.

Herning Blue Fox-direktøren har endnu ikke besluttet sig for, om hans organisation byder ind på eventen, der afvikles i weekenden 17.-19. februar – de specifikke dage er endnu ikke besluttet.

De fire klubber mødes snarest for at forhandle om næste sæsons Metal Final4-spillested. Kommer de ikke til enighed, kommer arrangementet ud i en budrunde, som det har været tilfældet i fjor.


Er Cam Spiro på vej til SønderjyskE?    RETRO: Lillebror fik guldringen før storebror