Landsholdskaptajnen føler sig stadig klar til en af de store ligaer i Europa

Efter fem sæsoner i KHL hos Jokerit er Peter Regin stoppet i den store finske KHL-klub, der ligeledes er et af de største ishockey-"franchises" overhovedet i Europa. 

Da Regins farvel blev offentliggjort skabte det straks hede drømme hos Herning-fansene, der fik oplivet en lille drøm om at se en af de "gamle drenge" tilbage i Blue Fox-trøjen som et sidste step i karrieren. 

Men kommer Regin tilbage til Herning for at afslutte karrieren, bliver det ikke i denne omgang. 34-årige Regin har netop spillet en af af sine bedste sæsoner i karrieren, og havde det ikke været for Coronaen, var det slet ikke umuligt, at landsholdskaptajnen ville have løftet Gagarin Cup som afslutning på sæsonen.

Regin og Jokerit var nemlig i storform på vej i Conference-semifinalen mod St. Petersborg, og med den form, Regin leverede, føler han sig klar til at fortsætte karrieren i KHL - eller i en af de øvrige store ligaer i Europa - siger han til TV2 Sporten. 

- Det "peger mod Schweiz eller KHL. Forhåbentlig kommer jeg ikke til at gå arbejdsløs, men klubberne er afventende på grund af coronavirussen, siger Peter Regin til TV2 Sporten


MARK DERLAGO ER NU BØFKONGE og assisterende WHL-træner RETRO: Doktor Fredes magiske hænder