Blue Fox har allerede en stor del af danskerstammen på plads

Herning Blue Fox spillede i den forgangne sæson med Poulsen-brødrene, Anders og Morten på holdet, og de to er spillere, som Martin Struzinski endnu ikke har papir på frem mod den kommende sæson. Men ifølge en artikel i Herning har begge brødre sendt signaler om, at de er positive for forlængelse og dermed klar til at tage revanche for en frygtelig træls sæson - set med Herning-øjne.

- Jeg har generelt i vores evalueringssamtaler mærket stor selvkritik fra spillernes side. De peger på sig selv først. De er flove over, at sidste sæson endte, som den gjorde og har nærmest en skyldfølelse. Det, synes jeg, er et stærkt signal. Og jeg mener jo stadig, at mange af dem er dygtige spillere, siger Struzinski til Herning Folkeblad.

Midtjyderne har 12 danskere på plads til den kommende sæson.

Backer: Rasmus Nielsen, Patrick Madsen og Jakob Jessen

Angribere: Mathias Bau Hansen, Mads Christensen, Markus Jensen, Kristian Jensen, Thomas Vilstrup Andersen, Peter Eg Larsen, Simon Schleicher, Lukas Bang og Frederik Brændgaard

Midtjyderne har påbegyndt sommertræningen og som tidligere nævnt - også i Herning Folkeblad - har Herning altså kun i sinde at forhandle videre med Petter Hansson, når det gælder de udenlandsk spillere, mens Daniel Nielsen selv får lov at vælge, om han er klar på en sæson mere i den marineblå trøje. 


Gustafssons store sæson: Moderklubben rykkede op og guld med Rungsted Mads Søgaard stadig ubesejret i AHL