Midtjyderne vandt med 5-0 over ørnene på stor skarphed og stærke 20 minutter

Herlev Eagles-Herning Blue Fox 0-5 (0-0,0-4,0-1) Herning Blue Fox er på førstepladsen i Metal Ligaen, mens Herlev Eagles nu for alvor kan mærke konkurrenterne fra ”stregkampen” puste i nakken.

Sådan blev konklusionen efter aftenens match i Herlev, som Herning vandt med sikre 5-0. Måske lidt for store cifre, men Herning var yderst effektive i aften.

Efter en første periode, hvor begge hold havde bud efter mål uden held, tog Herning fat tidligt i anden periode. Petter Hansson huggede et slagskud ind, mens Philip Rafnsson sad udvist. Det blev 2-0 til gæsterne ved Jakob Jessen, der trak et skud ind omkring Erik Hanses, der havde trafik foran sig.

Nu var det make or break for Herlev, der faktisk fortsatte med at skabe noget frem ad banen. Det var bare Herning, der scorede målene.

Eller Mathias From, om man vil. From scorede først i powerplay og siden flænsede han et skud ind til 4-0 for Herning.

Det blev 5-0 til gæsterne ved Jesper Thörnberg i sidste periode, og dermed løb Herlev altså ind i en lussing mere efter det store nederlag i Rungsted i fredags. Hårde tider for ørnene for øjeblikket, mens Herning altså virkelig har noget godt kørende netop nu.

Effektive SønderjyskE fik sænket Pirates-skibet OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg Pirates