Midtjyderne erobrede fortet i det nordjyske efter en stærk kollektiv indsats

Aalborg Pirates - Herning Blue Fox 2-3 (0-0, 0-1, 2-1) 0-0, 0-1 Første kamp i det nye årti, og Aalborg skulle arbejde videre fra mandagens 7-1 sejr i Frederikshavn, mens Herning skulle bygge videre på den meget gode stime, som de også er i for tiden. Det blev midtjyderne der trak fra Aalborg med en sejr på 3-2 efter straffeslag - anden gang i denne sæson, Herning fik has på topholdet.

Aalborg havde Pierre-Olivier Morin tilbage på holdkortet. Marcus Pedersen sad ude, mens Morten Poulsen stadig pauserede for Herning.

Første periode var en taktisk affære med meget spil i midtzonen. Begge hold havde svært ved at komme frem og lægge pres. Kirill Kabanov havde den største mulighed, men brændte.

Aalborg fik også periodens eneste powerplay, men pucken blev spillet meget rundt, og man kom ikke frem til de store chancer.
0-0 efter de første tyve minutter.

Efter bare tre og et halvt minut af anden periode havde begge hold allerede haft flere chancer end i hele første periode. Lasse Lassen havde muligheden fra en rimelig spids vinkel, men George Sørensen var på plads. Kirill Kabanov var igen på spil, men Simon Nielsen var også vågen.

Cam Brace sendte pucken på stolpen, mens Lasse Bo Knudsens skud sneg sig forbi den fjerneste stolpe. George Sørensen var også ude og lege sprællemand, hvor han i flere omgange afviste Hernings forsøg uden helt at vide, hvor pucken præcist var.

En meget mere livlig periode, men efter syv minutter var det stadig uden mål.

Masser af chancer i begge ender af isen, men det var Herning, der scorede kampens første mål, da Brodie Dupont tacklede Lasse Bo Knudsen, så Jan Dalecky kunne snuppe pucken og kom alene mod George Sørensen. Jan Dalecky var sikkerheden selv og bragte Herning foran med 1-0, hvilket var stillingen efter 2. periode.

Skulle man se endnu en af de stærke 3. perioder fra Aalborgs side i aften?

Det har været et mindre varemærke for dem i denne sæson. Det blev også til en udligning, da Pierre-Olivier Morin havde sidste stav på pucken efter, at Nikolaj Carstensen fik styret pucken mod mål, hvilket fik taget til at lette på Bentax Isarena.

Det landede dog hurtigt, da Herning kort tid efter bragte sig foran med på en omstilling, hvor Aalborg var blevet alt for offensive. Målscorer var Joachim Linnet, og Aalborg skulle jagte point igen.

Sebastian Bergholt trak ind i banden og sendte pucken op i hjørnet, hvor Julian Jakobsen stod godt placeret foran Simon Nielsen.

Kampen endte med 2-2 i ordinær tid, og der skulle overtid til, hvor begge hold havde deres muligheder. Aalborgs Anders Krogsgaard var tættest på, men hans skud tog ydersiden af stolpen. Ingen af holdene scorede i overtid, og derfor skulle der straffeslag til, hvor Markus Jensen var den eneste, der scorede.

SønderjyskE laver stor fanzone til Continental Cup-finale 4-1 til gæsterne i PM Montage Arena: Frederikshavn har styr over Herlev